WERK JIJ IN DE SPORT EN BEN JIJ KLAAR OM DIE BASISPLEK TE CLAIMEN?

Je bent in de sportwereld gaan werken omdat het je grote passie is. Je weet dat je een mooie bijdrage kunt leveren aan de sportwereld en dat is wat je inmiddels ook al een paar jaar met liefde doet.

 

Toch merk je dat je vastloopt; je werkt hard en hebt veel ambitie, maar komt niet verder; jouw inzet wordt niet voldoende gezien en je merkt dat het werk of de omgang met collega’s je steeds meer energie kost.

Laat mij je helpen!

Herken jij jezelf hierin?

Werk jij in de sport en ben je het zat om op de reservebank te zitten?

Heb je het idee dat je stilstaat of dat je vastloopt?

Mis je het vertrouwen om een volgende stap te zetten?

Voel je je ondergewaardeerd?

Vind je het lastig om prioriteiten te stellen en komt er daardoor weinig uit je handen?

Heb je het idee dat jouw kwaliteiten niet op waarde worden geschat?

 

 

“If you do what you always did,

you will get what you always got”

 

LAAT MIJ JE HELPEN!

Voor het 1-op-1 Mentorprogramma gaan we samen op een praktische, hands-on manier aan de slag. Ik ga je uitdagen om te onderzoeken waarom je vastloopt en hier gaan we samen mee aan de slag.
Jij krijgt helderheid, meer zelfvertrouwen, meer focus en je kunt je basisplek vol overgave claimen!

We starten met een kick-off sessie van een halve dag, een duik in het diepe; hierin kun je alles wat er op dit moment speelt op tafel leggen. Deze sessie kan plaatsvinden in jouw huis of kantoor of we zoeken een andere prettige plek. Aan het eind van de sessie heb je de tools en het actieplan om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Tijdens de kick-off sessie hebben we jouw stappenplan opgesteld en hebben we bepaald op welke manier jij het contact wilt onderhouden. Elke twee weken hebben wij een gesprek via telefoon of Zoom om je voortgang te bespreken; daarnaast heb je 24/7 whatsapp support.
We bespreken je uitdagingen en vieren je resultaten. We focussen op de actiepunten die we gezamenlijk hebben bepaald in de kick-off sessie.

Na afloop van het programma kijken we terug op de stappen die je hebt gezet en maken we een concreet toekomstplan met actiepunten; uiteraard met de optie om de coaching te voort te zetten zolang jij hier behoefte aan hebt.

We vieren je successen en kijken hoe je deze voortgang het beste kunt voortzetten.

VOOR WIE?

Het mentorprogramma is wat voor jou als je:

gemotiveerd bent om met jezelf aan de slag te gaan

open staat voor persoonlijke ontwikkeling en om zaken anders aan te pakken dan je tot nog toe gedaan hebt

er klaar voor bent om een duik in het diepe te nemen

ertegen kan om uitgedaagd te worden. Ik ben je sparring partner en zal je af en toe flink uit je comfort zone trekken.

OVER MIJ

ESTHER HUIJSMANS

Een sportliefhebber in hart en nieren, dat ben ik. Zowel zelf sporten als sportevenementen zijn voor mij een feestje. Met mijn eigen bedrijf als projectmanager mag ik iedere dag doen waar ik vroeger alleen maar van kon dromen. Ik maakte de stappen die nodig waren en mag nu iedere dag doen wat ik het allerleukste vind. Dat gun ik jou ook! Daarom is het voor mij tijd om mijn kennis te delen.

WAT ANDEREN ZEGGEN